www.massagecadeaubon.nl

Bij deze massage wordt er gebruik gemaakt van een chocolade pakking en gemasseerd met warme olie met cacao*.
Dat geeft je en gevoel van totale ontspanning en is een unieke belevenis. Er gaat een enorme rust van uit. De cacao heeft een positief effect op de huid, geeft voeding en verzacht de huid. De cacao bevat anti-oxidanten, daarnaast nog een aantal natuurlijke stoffen die een positief effect hebben op het gehele lichaam. Je voelt je er goed bij vooral omdat cacao een voedende, hydraterende, verzachtende, beschermende werking heeft, en een gunstige invloed op de huid. Daarnaast zorgen 2 stoffen, alcolo´de en theobromine in de cacao voor rust en een goed humeur. Vooral door hun invloed op de vorming van endorfine en serotine in het lichaam (het gelukshormoon).

Je kunt kiezen voor een massage van 60 of 90 minuten. Valt de keus op de 90 minuten massage dan is die massage uitgebreider o.a. met een chocolade gezichtsmasker.

*Als je ondergoed wilt blijven dragen tijdens de massage, dan kan er door het masseren cacao-vlekken op komen. Draag dan liefst wat ouder ondergoed, waarbij het niet erg is als de vlekken er bij het wassen niet helemaal uit gaan.


Massagepraktijk2mp heeft regelmatig een aanbieding op de site staan.
Wilt u meer weten over de aanbiedingen?
» Lees verder...